Om mig

Jeg er født i 1978, og er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2006, og er autoriseret psykolog fra 2009. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening. Jeg er gift og mor til fire børn fra 2004, 2007 og 2014.

Mit livs- og menneskesyn er, at ethvert menneske er værdifuldt og unikt. Det er vigtigt for mig, at du oplever at blive mødt og anerkendt som netop den, du er.

Jeg har en neuropsykologisk nysgerrighed, og er optaget af samspillet mellem hjerne og krop. Ligeledes er jeg optaget af relationers betydning for vores trivsel og udvikling som mennesker. 

Jeg har 14 års erfaring med udviklingsarbejde omkring børn, der har særlige behov. Jeg har stor erfaring med at understøtte trivsel og udvikling hos børn med ADHD, autisme, CP, Downs Syndrom, andre sjældne syndromer, erhvervet hjerneskade, tilknytningsforstyrrelse, m.m. Fællesnævneren er, at barnets udvikling forløber anderledes end forventet, og det stiller store krav til de voksne omkring barnet. Min opgave har ofte været at understøtte og rådgive barnets primære voksne, således at de kan være kompetente ressourcepersoner for barnet i hverdagen.

Gennem tiden har jeg haft mange samtaler med mennesker i sorg og krise. Alle mennesker er forskellige, og vores sorg- og krisereaktioner er lige så forskellige. Mange mennesker oplever det hjælpsomt at tale med en professionel, som kan have fuldt fokus på hvordan det opleves for den enkelte, og som kan hjælpe på vej videre gennem krise eller sorgbearbejdningsproces.

Psykolog, 14 års erfaring, ADHD, Autisme, CP, Downs Syndrom, andre sjældne syndromer, erhervet hjerneskade, tilknytningsforstryrrelse,  sorg og krise.